Posten kårer Folkets Nettfavoritt 2018 - Happy Wifey

Posten kårer Folkets Nettfavoritt 2018


.
Nominasjonen til Folkets Nettfavoritt har startet! Dette er en pris som blir utdelt av Posten og Bring hvert år til den nettbutikken som har sørget for best kjøpsopplevelse for kundene sine i alle kanaler, og som viser lidenskap for det de driver med. Vi stiller i kategorien: "Folkets Nettfavoritt Små Bedrifter". 

Stem på oss som Folkets Nettfavoritt her. 

Happy Wifey's netteventyr startet i 2014. Da etablerte vi tre kjerneverdier som skulle ligge til grunne for alt vi gjorde. Den ene verdien var å jobbe med fashion på en annerledes måte. Vi hadde sterk tro på slow fashion - en måte å produsere klær på som har mindre påkjenning på miljøet.

Den andre verdien var å sette kundene våre i sentrum. Dette høres utrolig klisjé ut, men det er faktisk vår aller viktigste verdi. Vi ønsket at kunden skulle ha en god opplevelse med Happy Wifey både før, under og etter kjøp. Derfor snakker vi i dag med kundene våre i mange kanaler: Facebook, Instagram, E-post, Live Chat og noen ganger telefon, for å kunne svare på kundenes spørsmål i de kanalene de er.
 


Den tredje verdien var å alltid yte det lille ekstra. Skal du gifte deg i morgen og trenger morgengave til din fremtidige kone? Da kommer vi på døra med pakken din så du får den i tide. Man kan også vente seg et håndskrevet kort dersom man bestiller noe fra Happy Wifey, uansett om man er kunde, leverandør eller samarbeidspartner. 
.


I dag sitter vi med en merkevare vi er stolt av. Delvis fordi vi har bygget noe fra grunnen av med få ressurser. Delvis fordi vi produserer klær på en måte som sparer miljøet. Men mest av alt fordi vi har verdens mest fantastiske kunder som heier oss frem. Og noe bedre en det finnes ikke. 

 
Back to blog