Den perfekte gaven til henne - Happy Wifey

Den perfekte gaven til henne

Det å gi en gave til partneren din kan være utfordrende, og det skjønner vi godt. Hvordan skal du klare å holde orden på hvilke interesser hun har? Eller hvilken farge som er "in" på motefronten i år? Du ønsker å gi noe av betydning, men ønsker ikke å lage en for stor greie ut av det. Hun har alt hun trenger og vil egentlig bare at du skal kjøpe en gave som viser at du at du bryr deg om akkurat henne. Høres dette kjent ut?


Da kan kanskje dette hjelpe deg. Genseren til Happy Wifey er i år en stor julegave-hit blant damer over hele landet. Hvis du ønsker å gi henne en gave som garanterer et smil om munnen når hun åpner den, har vi stor tro på at denne genseren er det riktige valget. Den er av høy kvalitet, supermyk inni og sitter godt på kroppen. Også står det "Happy Wifey" på den - og det vil hun jo gjerne vise at hun er :) 

 


Husk å bestille før 15. desember! 
Hvis vi skal hjelpe deg med å gi årets beste og smarteste pakke til din kjære er det viktig at du bestiller før 15. desember sånn at vi er helt sikre på at du mottar den før julaften. Bestill genseren her. 
 


Ikke nok med det - vi har et juletilbud på genserne våre! Kjøper du 2 gensere, får du en gratis. Dette er en ypperlig mulighet til å kjøpe gave til din søster eller mor i samme slengen. Rabatten blir automatisk trukket fra i kassen. Gå til tilbudet her. 

Lykke til med julegaveshoppingen, og riktig god jul!🎅

 

 

Happy Wifey-genser får du tak i her. 

 

Dette sier kunder som har kjøpt Happy Wifey-genseren❤️

 

Back to blog