Topp 10 drinker til julen - Happy Wifey

Topp 10 drinker til julen

.
Julen er for mange, meg selv inkludert, den beste tiden på året. Juleferien er rett rundt hjørnet, og med mange sammenkomster og julebord på kalenderen tenkte jeg å dele ti tradisjonelle drinker med en liten "juletwist" som kan sprite opp de tradisjonelle drinkene med enkle ingredienser. 
 

1. Eple-Mojito  

.
.
Bytt ut lime med eple og eple juice fra den klassiske Mojitoen, så får du eple-mojito! Alt du da trenger er hvit rom, eplejuice (viktig å bruke juice av god kvalitet, gjerne 100% juice) sukker, mintblader brus og eplebiter. 

2. Blåbærgløgg

.
Oppskriften her inneholder den klassiske gløggen med eplesirup (men du kan også bruke honning eller agave). Kombiner dette med blåbær, rødvin eller rom.

3. Sjokolade-coquito

.
Dette er en kremete, sjokoladefylt versjon av den originale Puerto Rican Coquito, laget med kokosmelk. Perfekt hvis du er glad i søtsaker. Du trenger bare lage en enkel ganache der du bruker bittersøt mørk sjokolade og kokosmelk, så mikser du dette med kokoskrem, kanel, muskatnøtt, vanilje og rom. 

4. Cosmopolitan med en vri 

 
Lag en tradisjonell Cosmopolitan med Ginger ale og du har en perfekt cocktail til advent. 

5. Kokosnøtt-rom

.
Kokosrom er en fantastisk varm cocktail som er perfekt å kose seg med i sofaen samtidig som den passer perfekt til servering. Bland kokosnøttolje med krydder og rom. 

6. Bringebær, lime og prosecco 

.
.
Bringebær, lime og Prosecco med en dæsj vodka og du har en sikker vinner. 

7. Lønnesirup og granateple

.
.
Granateple er perfekt i cocktail fordi den har en unik, søt smak. Lag denne cocktailen med ferske granatepler, granateple-juice, lønnesirup, vodka og mintblader. 

7. Granateple "party punch" 

.
Enda en drink med granateple. Ha i sitron, granateple, appelsin, mintblader, sodavann og vodka. 

8. "Wiskey Sour" med rosmarin-ingefær  

.
Gi den tradisjonelle "Wiskhey sour" en moderne twist ved å legge til fersk ingefær med rosmarin som en rørepinne. Alt du trenger er whiskey, fersk sitronjuice, sukker, isbiter og en shaker. 

10. Eple-sangria 

Sangria er nok mest vanlig om sommeren (og med rødvin), men denne versjonen vil nok ikke skuffe. Eple og kanel sammen med hvitvin. Perfekt med isbiter. Gled deg!

Back to blog